vineri, 2 septembrie 2011

intre timp...

...pispirica mica a crescut mult si acum e o domnisorica in toata regula, emana dragalasenie prin toata fiinta ei mica, pardon- mare! Sunt uimita sa o vad cum se deschide ca o floare ,ii mangai cu mana si cu privirea carliontii aurii si ma induioseaza fandoselile ei de fetita care stie de pe acum ce inseamna sa te bazezi pe puterea seductiei... In curand incepe gradinita si cand ma gandesc ca mai ieri era un bebe care nu adormea fara suzi, imi vine sa ma ciupesc si sa accept ca nu visez.

Pispirica mare a crescut si ea, sau mai bine zis el, si profita din plin de ultimele zile de vacanta dinaintea marelui eveniment: inceperea scolii. Ce-o fi oare in sufletelul lui, dincolo de siguranta celui care "stie sa scrie si sa citeasca", deci scoala va fi pentru el floare la ureche... Cum va arata el in uniforma , stirb si cu tunsoarea de golanas la care, contrar tuturor sfaturilor "de bine" ,nu vreau sa renunt?
E ciudat cum oamenii, la mai bine de douaj' de ani de la Revolutie, considera ca scolarii baieti trebuie sa fie tunsi chilug!!!

Maricica vesela din poza din postul anterior e intr-un asa hal de oboseala si de tristete, ca n-a mai gasit resurse sa mai scrie niciun cuvintel pe aici de atata timp. Sper sa se mobilizeze si sa revina pe linia de plutire, trebuie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu