joi, 28 octombrie 2010

Fafa

De cateva zile avem in casa un nou membru : Fafa(coni), fosta Lala(coni). "Fafa" insemna inainte "fetita" si fireste ca ne-am intrebat care sa fie mobilul acestei schimbari de identitate: sa constientizeze Miruna tot mai clar faptul ca este o fetita? Ca deja a inceput maimutareala si fandoseala: agrafe, clamite, margele cu care defileaza tantos si se admira in oglinda, tot ce tine de arsenalul cochetariei feminine este explorat cu mare interes.
...sau si-o spune Fafa vrand sa spuna ca e frumoasa ( pronuntat tot un fel de "fafa"), la fel cum papusile sunt tot "fafa".. Oricum, toate se leaga, Miruna e o fetita frumoasa ca o papusa si astfel am acoperit toata aria semantica a cuvantului cu pricina.
Una peste alta, fetita noastra se face tot mai frumusica, buclele se contureaza tot mai clar ( se pare ca, in mod absolut nesperat, parul ii va fi daca nu cret, cel putin ondulat) si abia asteptam sa ne mandrim cu coditele mult visate. Intre timp, facem codite papusilor, si , din cand in cand, lu' mamaconi ( mamaconi se lasa "incoditata" stiind ca tataconi se va topi dupa coditele ei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu